Despre mine

Peste 20 de ani in marketing si comunicare

Am coordonat zeci de proiecte locale si internationale din domenii ca: advertising, PR, branding, marketing, IT, ecommerce, retail, media etc. Am fost implicat sau am colaborat direct cu companii ca: Flanco, Brandient, Tempo, Publicis, Landor (Paris), PCfun, Adevarul, Vodafone, Microsoft, Hit Mail etc

De-a lungul carierei, am lucrat cu profesionisti in marketing si comunicare, content media, branding, strategie, retail sau e-commerce. M-am implicat in tot ce se poate numi proiect de marketing si comunicare. Am experimentat, am gresit, am avut succes, am cazut, m-am ridicat, am fost premiat pentru performanta, dar cel mai important, am impartit intotdeauna din aceste experiente cu toti cei cu care am lucrat (colegi, parteneri, clienti).

M-am nascut pe 30 aprilie 1973, in Bucuresti. Practic, toata viata mea este legata de acest oras. Am absolvit psihologia si studiez de multi ani comunicarea si marketingul. Am un fiu (Alex), o sotie (Ana) si cateva hobby-uri ca: mecanica, gradinaritul si mai nou, craft brewing-ul. Coordonez cateva proiecte pro bono si ocazional cochetez cu fotografia.

Un capitol aparte

Am debutat in marketingul online in 2006, intr-o perioada in care pionieratul in comunicare era in topul meniului zilei. SEO, conversion, uzability, PPC, CPC, AdWords, Social Media, blogging, targeting erau instrumente sau concepte ce isi atingeau repede limita de performanta insa, au devenit puternice si i-au recompensat pe cei ce au crezut in ele. Astazi, marketingul online este parte din ADN-ul meu professional si il practic cu entuziasm.

Proiecte de suflet

Am ramas aproape de segmentul antreprenorial prin experienta pe care am avut-o cu cele cateva proiecte pentru care am lucrat. Am colaborat cu antreprenori care au reusit “exit-uri” spectaculoase, dar si cu cei ce incercau sa-si puna afacerea in lumina, sa dea comunicarii lor coerenta si claritate.