Despre mine

Pe scurt. Managing Partner al GoInside, o mica agentie de marketing content si Project Manager in divizia GESO Service Transition a
Vodafone Group Services GmbH

Am lucrat timp de 20 de ani in marketing, publicitate si online, timp in care am pus umarul la construirea celor mai mari branduri de retail de pe piata romaneasca. In particular, m-am ocupat de cateva mici proiecte de strategie si identitate vizuala.

Pe larg. Nascut in 1973, Bucuresti, diploma in psihologie, insurat, am un copil.

Am debutat in industria de electrocasnice in 1995 ca agent de vanzari pentru produsele Braun. De atunci, fiecare pas pe care l-am facut, cred ca m-a adus mai aproape de o experienta profesionala completa: patru ani in vanzari, zece ani in marketing, doi ani in publicitate, patru ani ca manager de proiect.

In ultimii paisprezece ani, nu am citit altceva decat carti si articole despre publicitate, project management, marketing, strategie, branding si psihologie. Nu stiu daca e sanatos, insa stiu sigur ca sunt dependent de carti si de cafea.
Am avut privilegiul sa lucrez cu oameni remarcabili, unii apar in topuri ale oamenilor de success, altii isi fac treaba la fel de profesionist la job-ul lor.

Mai multe detalii despre activitatea profesionala, pe LinkedIn.

Ma bucura vizita ta, insa trebuie sa-ti spun ca sunt cateva lucuri la care tin neaparat: nu injura, nu posta comentarii cu limbaj agramat sau de mess, nu lua imagini fara sa ma intrebi pentru ca cele mai multe sunt din arhiva personala, nu ma jigni incercand sa-mi spamezi posturile cu reclame ieftine. In rest, opiniile si sugestiile sunt binevenite.

Multumesc ca ai trecut pe aici.

Comments Closed