Despre mine

Lucrez de peste 20 de ani in marketing si comunicare

Am coordonat zeci de proiecte locale si internationale din domenii ca: advertising, PR, branding, marketing, IT, ecommerce, retail, media etc. Am fost implicat sau am colaborat direct cu companii ca: Flanco, Brandient, Tempo, Publicis, Landor (Paris), PCfun, Adevarul, Vodafone si Microsoft.

Am invatat si am dat mai departe

De-a lungul carierei, am lucrat cu profesionisti in marketing si comunicare, content media, branding, strategie, retail sau e-commerce. M-am implicat in tot ce se poate numi proiect de marketing si comunicare. Am experimentat, am gresit, am avut succes, am cazut, m-am ridicat, am fost premiat pentru performanta, dar cel mai important, am invatat si am impartit intotdeauna cu cei cu care am lucrat (colegi, parteneri, clienti) din aceste experiente.

Un capitol aparte

Am debutat in marketingul online in 2006, intr-o perioada in care pionieratul in comunicare era in topul meniului zilei. SEO, conversion, uzability, PPC, CPC, AdWords, Social Media, blogging, targeting erau instrumente sau concepte ce isi atingeau repede limita de performanta insa, au devenit puternice si i-au recompensat pe cei ce au crezut in ele. Astazi, marketingul online este parte din ADN-ul meu professional si il practic cu entuziasm.