Despre mine

Peste 20 de ani in marketing si comunicare

Am coordonat zeci de proiecte locale si internationale din domenii ca: advertising, PR, branding, marketing, IT, ecommerce, retail, media etc. Am fost implicat sau am colaborat direct cu companii ca: Flanco, Brandient, Tempo, Publicis, Landor (Paris), PCfun, Adevarul, Vodafone, Microsoft, Hit Mail etc

M-am nascut pe 30 aprilie 1973, in Bucuresti. Practic, toata viata mea este legata de acest oras. Am absolvit psihologia si studiez de multi ani comunicarea si marketingul. Am un fiu (Alex), o sotie (Ana) si cateva hobby-uri ca: mecanica, fotografia si mai nou, craft brewing-ul. 

Madalin Durca
Madalin Durca

Un capitol aparte

Am debutat in marketingul online in 2006, intr-o perioada in care pionieratul in comunicare era in topul meniului zilei. SEO, conversion, uzability, PPC, CPC, AdWords, Social Media, blogging, targeting erau instrumente sau concepte ce isi atingeau repede limita de performanta insa, au devenit puternice si i-au recompensat pe cei ce au crezut in ele. Astazi, marketingul online este parte din ADN-ul meu professional si il practic cu entuziasm.

De-a lungul carierei, am lucrat cu profesionisti in marketing si comunicare, content media, branding, strategie, retail sau e-commerce. M-am implicat in tot ce se poate numi proiect de marketing si comunicare. Am experimentat, am gresit, am avut succes, am cazut, m-am ridicat, am fost premiat pentru performanta, dar cel mai important, am impartit intotdeauna din aceste experiente cu toti cei cu care am lucrat (colegi, parteneri, clienti).

Proiecte

Am ramas aproape de segmentul antreprenorial prin experienta pe care am avut-o cu cele cateva proiecte in care am fost implicat.

Creazioni Legno
Orbital Logo
Qualidz

Postari pe blog