Fit Distribution a preluat PC garage

O veste confirmata astazi printr-un comunicat. Este fantastic cat de repede se misca presa. Nici nu plecase comunicatul de la noi si deja primeam intrebari din partea jurnalistilor.

Deci PC garage este de acum in curtea Fit Distribution. Un magazin online pe care personal l-am admirat intotdeauna. Este o marturisire pe care o fac in premiera pe acest blog, in primul rand pentru ca trebuie sa fii suficient de realist si de cinstit cu tine insuti incat sa recunosti lucrurile facute cu profesionalism (chiar daca sunt facute de altii), si sa le tratezi cu fata si nu cu spatele sau si mai rau, cu ignoranta.

Am studiat cateva dintre reactiile de pe net imediat dupa lansarea comunicatului de presa si cred ca ar fi potrivita o scurta clarificare: fiecare magazin online din grup va fi autonom si nu se pune in discutie ca PCfun sa devina PCgarage sau ShopIT sau orice alta combinatie.

Am vrut doar sa postez aceasta confirmare (si din partea mea), insa cred ca am ramas dator cu ceva mai multe detalii despre preluarile din ultima perioada. Marius va posta in curand un articol legat de recenta preluare, a postat un articol legat de aniversarea PC garage, eu iti promit ca voi reveni cu un post pe aceasta tema. Momentan suntem foarte prinsi si motivul se subintelege.

Constantin

Hei Madalin,

Felicitari!
O consolidare a online-ului IT din Ro nu poate fi decat benefica, in plus PC Garage a demonstrat ca poate aduce plus valoare si merita investit in continuare in concept.

Toate cele bune!

Madalin Durca

@Marius – stiu, ne vom da toata silinta. Plus ca pentru o bucata de vreme Gabi va fi implicat si el
@zoso – s-a notat 😉
@Constantin – multumesc de vorbe bune, tine aproape 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *