Machiavelli in lumea afacerilor

machiavelli in lumea afacerilorAm deschis o noua categorie in care voi vorbi despre carti de afaceri. Nu sunt un cititor constant, pentru ca nu prea am timp, insa imi aleg cu grija cartile pe care urmeaza sa le citesc si imi permit luxul de a fi sau a nu fi de acord cu autorul. Nu vreau sa par lipsit de modestie, insa in cateva minute imi fac o idee daca cartea merita sau nu citita.

Am gasit aceasta carte pe raftul unui supermarket si mi s-a parut interesanta. O carte foarte “lejera” cu care merita sa-ti omori timpul ori de cate ori trebuie sa astepti undeva sau chiar poti citi cate un capitol, zilnic, la cafeaua de dimineata. Iti recomand cu caldura aceasta activitate in locul rosului unghiilor sau privitul pe pereti atunci cand ai de asteptat pe undeva. Timpul trece mult mai lejer si nu trece degeaba.

Cartea releva viata managerilor din cadrul organizatiilor, jocuri, culise, tertipuri si cam tot arsenalul de tactici pe care trebuie sa le aplici atunci cand doresti sa treci la nivelul urmator. Practic, vei intelege ca desi esti un om muncitor si dedicat, castigul nu este a celor ca tine. Ci a celor care imbina cu succes munca cu scopul urmarit, apropiindu-se cu tact si folosind linguseala atunci cand situatia o cere. Personal am asistat la intamplari care cred ca i-ar speria pana si pe autori, insa nu are rost sa vorbesc despre asta acum. Daca esti unul dintre cei care au o ideologie proprie de genul, “voi munci, voi avea realizari si voi fi recompensat in consecinta”, ti-o recomand!

Mai mult, sunt dispus sa donez cartea primului care mi-o cere, cu rugamintea sa o ofere la randul sau mai departe.

Bogdan Nedelcu

Da, multumesc!
O voi da si eu mai departe tot prin intermediul blogului.Sa vedem pana unde ajunge 🙂
Ai adresa mea de email pentru a stabili detaliile transferului.

Your email address will not be published. Required fields are marked *