O zi obisnuita

Niciodata nu am vazut nimic special in propriile zile de nastere, am oferit un suc si un fursec si am trecut mai departe. Am toata stima pentru cei ce reusesc sa-si transforme ziua de nastere in cea mai frumoasa sarbatoare din an. Personal sunt mai putin creativ, am incercat de cateva ori, dar nu mi-a iesit. Vorba unui prieten: “Tu adu bautura ca ne ocupam noi!”

Desi mai sunt cateva zile pana ce voi implini 39 de ani, cea mai frumoasa surpriza a venit astazi de la cea mai frumoasa echipa. O echipa mica dar entuziasta formata din oameni cu un puternic simt al datoriei si care nu se plang niciodata de munca, desi nu pot spune ca am reusit sa le ofer cele mai bune conditii. Asadar, multumesc frumos pentru roll up: Adina, Petru, Maya, Madalina, Mirela, Diana, Marius A, George, Eugen, Alina, Lucian, Marius B, Aurel.

Nota bene. Ca sa se confirme ca aceasta este o zi a surprizelor, am aflat cu stupoare ca am fost numit administrator al Adevarul Holding. Bineinteles ca este o eroare. Doar ca lamurire, sunt administrator si director al SC AdevarulShop SRL, entitate juridica separata.

Este OK. Erori se intampla chiar si la case mai mari si personal raman acelasi cititor fidel al DailyBusiness.ro, Forbes si ZF.

LE – Daily Business a corectat articolul. Multumesc pentru proptitudine.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *