Pastila de inspiratie

Prizonierul din ManhattanPe la finele anului trecut am reusit sa ajung la teatru (dupa mai bine de un an), multumita Mirelei (o fosta colega), care de cand s-a angajat la ArCub, imi trimite cu consecventa “highlight-urile” stagiunii si imi face sumarul pieselor lasand partea de final in suspans, ca o veritabila PR-ista.

Pentru cei mai curiosi, “Prizonierul din Manhattan“, se numeste piesa si se va juca din nou pe 21 februarie.

Aproape ca uitasem cat de important este teatrul, este ceea ce unii numesc: “hrana pentru suflet”. Pentru mine insa, functioneaza altfel. Ma inspira.
Nu, nu te gandi ca cineva de pe scena sau tema spectacolului imi da vreo idee despre cum sa-mi rezov problemele sau despre cum sa fac mai mult pentru clientii mei. Imi ofera ragazul necesar pentru detasare si introspectie, pentru ca apoi sa vad lucrurile dintr-o alta perspectiva. Pur si simplu, dupa un timp, pun mana pe un pix si o hartie si incep sa insir idei care imi vin in minte. Un efect cu care nu prea ma intalnesc atunci cand am de rezolvat o suta de probleme pe zi, zile la rand.

Sigur, teatrul este una dintre aceste “pastile de inspiratie”, pe langa carti, filme sau chiar site-uri/ bloguri de calitate. Probabil ca le vom cauta pe cele mai la indemana. Nu e rau, insa fara teatru este ca si cand ti-ai duce la SPA…  fara sauna.

Your email address will not be published. Required fields are marked *