PCgarage cauta presedinte

Evident este vorba despre un concurs pe care l-am lansat recent pe PC garage. Cum ar fi sa lasam oamenii obisnuiti sa-si creeze propria campanie electorala? In mod sigur amuzant, in mod sigur vei vedea altceva decat cliseele cu care esti deja obisnuit(a). Daca tu ar trebui sa convingi maine pe cineva sa te voteze, ce i-ai spune?

Desi concursul a fost lansat cu doar 24 de ore in urma, sunt deja peste 100 de candidati (unii validati, altii pe lista de asteptare). Fa un test cu tine insuti! Tu cat poti fi de creativ si de convingator?

Teoretic nu ai nimic de pierdut, practic poti pierde un premiu de 1000 euro.

Alter Ego Blog

Ciudat e ca mie mi s-a refuzat inscrierea pe motiv ca fotografia nu e potrivita. Insa cand am intrat din nou pe site am fost surprins sa descopar profile aprobate cu fotografii cel putin la fel de “bune” ca a mea…

Madalin Durca

@Alter Ego Blog – exista o selectie care se face pe baza regulamentului. Daca poza nu corespundea celor inscrise acolo, cel mai probabil ca din cauza asta nu a fost validata:
– Pentru a se inscrie in concurs, utilizatorii trebuie sa incarce o poza (poza personala, sau orice alta poza cu continut decent) si sa-si scrie propriul indemn/slogan electoral in spatiile dedicate pentru concurs,
– PC Garage isi rezerva dreptul de a nu aproba inscrierile ce contin texte si/sau fotografii ce fac referiri la persoane politice, au caracter indecent, ofensator sau rasist.”

Verifica te rog unde anume nu te-ai potrivit. Daca ai fost invalidat dintr-o eroare, trimite-mi mie te rog fotografia. Oricum, te poti inscrie cu o alta fotografie.

Your email address will not be published. Required fields are marked *