Proiecte

De la profesie la hobby

Marketingul este o pasiune veche ce refuza sa se stinga.
Lucrez pentru un numar relativ limitat de proiecte si asta imi ofera ragazul necesar pentru a crea continut, strategii si pentru a veni cu idei ce pun mai multa claritate si unicitate in comunicare si in marketing.

Iata o lista foarte scurta a proiectelor.

Qualidz este un produs creat de la zero pentru Create Direct.

Ideea din spatele Qualidz este simpla: provocarile marketerilor sunt numeroase iar stacheta pentru performanta in generarea de lead-uri si apoi conversia lor in clienti, urca din ce in ce mai sus in fiecare an. Qualidz functioneaza ca o extensie a clientului in online. Cauta in permanenta cai si strategii ce converg catre performanta.

Orbital Thermo Distribution este o companie romanesca de distributie a sistemelor de instalatii ce acopera toata zona Balcanica.

Una dintre problemele in comunicare a industriei de “plumbing” este prezenta foarte saraca in online, cele mai multe companii fiind conectate foarte putin sau deloc cu aceasta. Pentru Orbital, am creat un website puternic prin vizual si simetric, capabil sa reflecte valorile si ambitiile companiei. In extenso, am creat o noua strategie de business si este in curs de implementare, strategie capabila sa permita companiei acoperirea unui spectru cat mai larg de clienti si, implicit, cresterea cifrei de afaceri.

Creazioni Legno, un brand mestesugit la sat si trimis peste granitele tarii.

Istoria Creazioni Legno incepe in anii 90 cu un mic atelier de impletit cosuri din rachita ce devine treptat, prin talentul si iscusinta oamenilor, dar si prin investitii, un producator de nivel european pentru ambalaje de prezentare a vinurilor si a delicateselor, cu peste 200 de produse unice si peste un milion de produse vandute anual.  Pentru Creazioni, am creat strategia, website-ul, continutul, identitatea si am adus online povestea lor de succes.

Proiecte personale

Cu ceva timp in urma, mai exact pe la 40, am creat o pasiune pentru berea craft. Cum un hobby atat de indragit nu putea ramane fara un concept, am creat BIG 40, o bere facuta doar din ingrediente naturale, ce iti delecteaza simturile la finalul unei zile sau unei saptamani incarcate.